DailyCard
3403
nuolaidos

Naujausi partneriai

Sporto, šokių klubai
BIKE in
treniruočių ant...
20%

Specialūs pasiūlymai

Galioja iki: 2018-04-30
Technika, viskas namams
KRINONA, namų technika
Visą balandžio mėnesį KRINONA namų technikos parduotuvėse su „Daily Card“ kortele taikoma 25% nuolaida šioms prekėms:
-25%
Galioja iki: 2018-04-30
Grožis ir sveikata
L‘OCCITANE EN PROVENCE, kosmetikos salonas
Visą balandžio mėnesį L‘OCCITANE EN PROVENCE salonuose su „Daily Card“ kortele, perkant 3 standartinio dydžio prekes, taikoma 20% nuolaida! Nuolaidos...
Iki 18-04-30
Kavinės ir restoranai
-10%
SUSHI CITY, restoranas

Iki balandžio 30 dienos SUSHI CITY...

Iki 18-04-07
Grožis ir sveikata
-20%
KLIPSHOP.lt, kosmetikos prekių...

Balandžio 1-7 dienomis KLIPSHOP.lt...

Iki 18-04-30
Apranga, stilius
-25%
V.O.V.A., moteriškas apatinis trikotažas

Visą balandžio mėnesį V.O.V.A...

Iki 18-04-30
Grožis ir sveikata
-25%
NEODENTA, odontologijos klinika

Visą balandžio mėnesį NEODENTA...

Daugiau

Renginiai

Kita
(Perkeltas) VMT PREMJERA | DVIESE SŪPUOKLĖSE
2018-04-05
Valstybinis Vilniaus mažasis teatras
PAIEŠKA
šiandien
5
IŠPLĖSTINĖ PAIEŠKA
Kita
(Perkeltas) PAŠĖLUSI KOMEDIJA NeGaliu tylėti NeGaliu mylėti | Birštonas
Birštono kultūros centras
2018-04-05
Kita
Justinas Marcinkevičius „KATEDRA“, rež. O. Koršunovas
-10%
Lietuvos nacionalinis...
2018-04-05 | Vilnius
Kita
J. Updike TERORISTAS
-20%
MENŲ SPAUSTUVĖ...
2018-04-05 | Vilnius
Kita
spektaklis - koncertas NEIŠMOKTOS PAMOKOS
-20%
MENŲ SPAUSTUVĖ...
2018-04-05 | Vilnius

Kaip Gaukite Nuolaidą Kredito Sąlygoms: Taupymo Finansų Paslaugose Paslaptys

Finansinė atsakomybė tampa vis svarbesne mūsų gyvenime. Kreditai yra neatsiejama mūsų gyvenimo dalis, ar tai būtų namų pirkimas, švietimas ar kita finansinė reikmė. Nepaisant to, kad kreditai yra būtini, mes visuomet ieškome būdų sutaupyti pinigus. Šiame straipsnyje mes pasidalinsime patarimais, kaip gauti nuolaidą kreditui ir sumažinti finansinę naštą.

Tyrinėkite Skirtingus Kreditorių Pasirinkimus (H2)

Pirmas žingsnis siekiant gauti nuolaidą kreditui yra rinkos tyrimas ir skirtingų kreditorių sąlygų palyginimas. Kiekviena bankas ar finansinė organizacija gali pasiūlyti skirtingas palūkanų normas, terminus ir sąlygas. Nepriklausomai nuo to, koks yra jūsų pasirinkimas, nesiribokite vienu variantu. Lyginkite pasiūlymus ir galėsite rasti labiausiai jums tinkantį.

Pasirinkite Tinkamą Kredito Tipą (H3)

Kitas žingsnis yra tinkamo kredito tipo pasirinkimas. Egzistuoja daugybė skirtingų kredito tipų, tokie kaip hipotekos, automobilių kreditai, kreditinės kortelės ir kt. Kiekvienas iš jų turi savo savybes ir sąlygas. Pasirinkite kreditą, kuris geriausiai atitinka jūsų finansines poreikis ir galimybes.

Pagerinkite Jūsų Kredito Įvertinimą (H2)

Jūsų kredito įvertinimas atlieka pagrindinį vaidmenį nustatant, kokias sąlygas gausite iš banko. Kuo aukštesnis jūsų kredito įvertinimas, tuo mažesnė palūkanų norma ir didesnė tikimybė gauti nuolaidą. Dirbkite prie savo kredito įvertinimo pagerinimo, laiku grąžindami skolas ir vengdami delspinigės.

Stebėkite Hipotekos Palūkanų Normas (H3)

Jeigu svarstote apie būsto pirkimą, nuolat sekykite hipotekos palūkanų normas. Bankai periodiškai nustato akcines palūkanų normas arba siūlo nuolaidas hipotekai tam tikriems klientams. Sekite naujienas ir galbūt sutaupysite.

Naudokitės Lojalumo Programomis (H2)

Daugelis bankų ir finansinių institucijų siūlo lojalumo programas savo klientams. Šios programos gali apimti kreditų nuolaidas, kreditinių kortelių atlyginimus ir kitus privalumus. Svarstykite galimybę prisijungti prie tokių programų ir gauti papildomų bonusų.

Peržiūrėkite Kasdienius Išlaidų (H3)

Siekdami lengvai grąžinti skolas ir taupyti pinigus, peržiūrėkite savo kasdienius išlaidų įpročius. Galbūt galite sumažinti nereikalingas išlaidas ir daugiau lėšų skirti kreditui. Taupykite kasdieniame gyvenime, tai ilgame laikotarpyje gali sutaupyti didelę sumą.

Nuolat Sekite Naujienoms Apie Kreditus (H2)

Finansinių sąlygų ir kredito pasiūlos gali kisti laiku bėgant. Prenumeruokite naujienas iš bankų ir sekykite naujus pasiūlymus. Tai leis jums greitai reaguoti į naudingas galimybes ir gauti nuolaidą kreditui.

Užbaigimas (H3)

Čia galima gauti paskolą su nuolaida - tai realu, jei laikysitės pirmiau pateiktų patarimų ir būsite finansiškai atsakingi. Ištirkite rinką, raskite geriausias sąlygas, stenkitės pagerinti savo kredito reitingą ir stebėkite naujus pasiūlymus. Galiausiai jūsų finansinė drausmė ir atidumas gali padėti sutaupyti nemažai paskolos įmokų.